Είμαι ο Πάνος Χρόνης κι έχω ασχοληθεί με τη Συστημική, Οικογενειακή και Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεία, μετά τις σπουδές μου στην Ιατρική, ενώ έχω ειδικευτεί και στη Συμβουλευτική Εξαρτήσεων και τη διαχείριση Τραύματος στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας.

 

Δραστηριοποιούμαι στο χώρο της ενεργούς Ψυχοθεραπείας για περισσότερα από 10 χρόνια, έχοντας εκπαιδευτεί σε 4 προσεγγίσεις (Προσωποκεντρική, Γνωσιακή, Συστημική κι Υπαρξιακή). Συντονίζω θεραπευτικές ομάδες, στο πρότυπο ομαδικής θεραπείας του Irvin Yalom, με εμπειρία πολλών ετών στο αντικείμενο . 

Στην αρχή σπούδασα γιατρός, κάνοντας πράξη το όνειρό μου να μάθω περισσότερα για τον άνθρωπο και αυτά που μας απασχολούν. Προέρχομαι από «ιατρικό» σπίτι, με δύο γονείς οφθαλμιάτρους, έτσι η έννοια της προσφοράς και της ίασης ή της θεραπείας, ήταν πάντα πολύ κοντά σε αυτό που ήθελα να υπηρετήσω.

 

Μέσα από τις δικές μου αναζητήσεις, αναγνώρισα την κλίση μου προς την Ψυχοθεραπεία, μια ειδική επιστήμη που βοηθά τον άνθρωπο να γνωρίσει τον εαυτό του, να αναδείξει τα ταλέντα του και να ζήσει τη ζωή του όπως ο καθένας μας τη φαντάζεται.

Όλες μου οι σπουδές και γνώσεις περιστρέφονται γύρω από αυτό. Συγκεκριμένα έχω εκπαιδευτεί στα:

Και συνεχίζω να εκπαιδεύομαι και να εκπαιδεύω συνέχεια, καθώς και να παρακολουθώ ανελλιπώς τις εξελίξεις της επιστήμης μου σε κάθε δοθείσα ευκαιρία. 

  • LinkedIn

(+30)-6981241511

© 2020 by Panos Chronis Psychotherapy.